Sil naar het pretpark 2.0

In dit laatste thema van dit schooljaar gaat Sil naar het pretpark. Sil en Lis ontdekken samen met de kinderen wat een pretpark is en ervaren wat er allemaal te doen is. Ze bouwen een pretpark met verschillende attracties na in de klas en beleven een avontuur in het spookhuis.

Vanaf 27 mei hebben we een nieuwe website. Gebruikers, hou je mail in de gaten!

Leuk om te lezen: AVS artikel over het vernieuwen v/d onderbouw en de rol van Sil op school hierin.

Begeleiding nodig bij het werken met Sil op school? Bekijk ons trainingsaanbod.

Bij Nieuws & agenda staat o.a. het laatste blog ter inspiratie.

Jaarplanning

Bekijk de voorlopige planning 2019-2020 om een idee te krijgen welke thema's volgend schooljaar de revue passeren.
Dit zijn de thema's van dit schooljaar.

Leerkracht over Sil op school:

Het is een volledige gestructureerde methode die mogelijkheden geeft voor eigen invulling. Er is een duidelijke lijn in de (SLO) doelen die je aanbiedt. Of je dat doet met de activiteiten of op een andere manier kies je zelf.

Huidige thema

In thema 6 Sil naar het pretpark 2.0 staat het pretpark centraal. Welke atracties zijn er en welke beroepen hebben bijvoobeeld de mensen die daar werken?

Volgend schooljaar gaan we van start met een nieuw thema. Dit thema staat ter voorbereiding half juli online. Het start na de zomervakantie.