Een winkel vol verhalen

Met dit thema sluiten we aan bij de Nationale Voorleesdagen. Deze beginnen op 24 januari en duren tot 3 februari. De kinderen duiken in de wereld van de boeken in en het verkopen daarvan. Het met elkaar maken van een boekwinkel in de klas is de start van het thema. Aan het eind van het thema hebben de kinderen hun eigen boek gemaakt. Het volgende thema gaat helemaal over de winter en de landen op de Olympische winterspelen. Dit thema start op 12 februari.

Begeleiding nodig bij het werken met Sil op school? Bekijk ons trainingsaanbod.

Bij Nieuws & agenda staat o.a. het laatste blog ter inspiratie.

Jaarplanning

Bekijk de voorlopige jaarplanning 2017-2018 om een idee te krijgen welke thema's dit schooljaar de revue passeren.

Leerkracht over Sil op school:

Het is een volledige gestructureerde methode die mogelijkheden geeft voor eigen invulling. Er is een duidelijke lijn in de (SLO) doelen die je aanbiedt. Of je dat doet met de activiteiten of op een andere manier kies je zelf.

Huidige thema

In dit thema gaan de leerlingen aan de slag met verhalen en maken hun eigen boek. Benieuwd naar hun verhalen!