RGG_LOGO_EARTH_DAY_WITH_TEXT_Transparant-1-copy.png
Terug

Samen zorgen we voor de aarde

Samen met Disney Channel heeft Sil op school, het meest flexibele kleuterprogramma vol variatie, drie leuke activiteiten ontwikkeld voor groep 1-3 in het kader van De Dag van de Aarde (Earth Day). Dit is een jaarlijks terugkerend evenement op 22 april. Er is wereldwijd aandacht voor en het wordt wereldwijd gevierd. De Dag van de Aarde heeft als doelstelling de bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. Stichting CED-Groep vind het belangrijk om bij te dragen aan bewustwording en duurzaamheid.

Disney Channel is een campagne gestart rondom Earth Day met als boodschap: Samen zorgen we voor de aarde. De campagne is erop gericht om kinderen te informeren over het milieu maar vooral ook om hen duidelijk te maken wat ze zelf kunnen doen om het milieu te verbeteren door bijvoorbeeld rommel op straat op te ruimen, zuinig te zijn met water en met elektriciteit.

Voor een leuk filmpje over de Dag van de Aarde klik je op de link https://youtu.be/4endXfoXDEU of scan je deze QR-code:

Sil

Er kan een exclusieve Disney Channel-regenton worden gewonnen voor de school door mee te doen met de Dag van de Aarde-BINGO en een foto van de volle bingokaart voor 7 mei te mailen naar info@disney.nl. Doen jullie mee?

Klik hier voor Sil op School - Dag van de Aarde.

Wil je gratis meer Sil materialen? Probeer Sil op school uit.