Registreren

Vraag een proeflicentie & zichtzending aan

Vul rechts het formulier in om je vrijblijvend te registreren voor een gratis proeflicentie van 2 maanden op Sil op school. Na het invullen ontvang je per mail inlogcodes voor het besloten gedeelte van deze website. Bij het aanvragen van een proeflicentie ga je akkoord met de algemene voorwaarden..

Vraag een licentie aan

Vul rechts het formulier in om je te registreren voor een betaalde licentie. Een betaalde licentie is een doorlopende schoollicentie. Voordat de licentie wordt gecontinueerd, ontvang je 2 maal een bericht. Bij het aanvragen van een licentie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Het leerlingaantal opgeven

De prijs van een licentie wordt bepaald aan de hand van de schoolgrootte (het totaal aantal leerlingen van jouw schoollocatie).

Vragen?

Heb je vragen over uw licentie, neem dan contact op via: licenties@cedgroep.nl.

sil2

Aanvraagformulier

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht

Type licentie