Uitproberen > 5. Sil en de beestenboel 2.0

NIEUW: Daltonschool De Vijver uit Den Haag heeft aanvullende suggesties gemaakt bij dit thema om dit thema ook in de huidige lockdown te laten slagen. Het zijn suggesties voor in de klas en thuis, op het gebied van Taal, Rekenen, Sociaal-emotionele ontwikkeling en Motoriek. Ze zijn te vinden bij Materiaal, onder de tab 'kaart'. Tijdens dit thema staat de dierentuin centraal. De kinderen maken in de klas een eigen dierentuin door hokken te bouwen. Daarin mogen knuffels wonen. Later wordt de dierentuin uitgebreid met dieren uit de buurt. De kinderen verdiepen zich in de leefomgeving van deze dieren. Wilt u liever een ander thema doen waarin aan dezelfde doelen gewerkt wordt? Dat kan: kies dan een ander thema 5 uit het archief.